Salvamontiştii din Bihor au intervenit, alături de un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV, soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, la circa 1 km de Cascada Iadolina. Pilotul ATV a decedat din cauza unei leziuni grave, iar partenera acestuia a suferit mai multe răni la membre şi coloană, fiind preluată de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Patrula SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor, de la Postul Salvamont din Stâna de Vale derulează o intervenţie in comun cu o patrula a Jandarmeriei Montane Bihor, un echipaj de descarcerare al ISU Beiuş, echipaje medicale SMURD şi SAJ la un grav accident de ATV, soldat cu 2 victime, produs pe Valea Iadului, la circa 1 km de Cascada Iadolina. Date fiind leziunile grave raportate in apelurile iniţiale la SNAU 112, in zonă a fost dislocat si un elicopter SMURD de la baza din Arad. (...) Din păcate, ca urmare a cotractării unor leziuni grave, incompatibile cu viaţa, pilotul ATV-ului a decedat. Partenera acestuia a suferit mai multe leziuni la nivelul membrelor si coloanei lombare şi a fost preluată de elicopterul SMURD. Ea va fi predată la UPU Oradea. Echipajele medicale au acordat asistenţă şi altor  2 persoane, martori ai accidentului, aflate in stare de şoc.”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook Salvamont Salvaspeo Bihor.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.