Comisarul şef al Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, afirmă că numărul de comisari pe care îi are instituţia pe care o conduce este mai mic decât numărul poliţiştilor locali din oricare dintre cele şase sectoare ale Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Numărul de comisari din Garda de Mediu naţională, total număr pe România, este mai mic decât oricare dintre numărul de poliţişti locali la oricare dintre sectoarele din Bucureşti sau PMB. Sunt mai mulţi poliţişti locali (în fiecare sector al Capitalei - n.r.) decât am eu comisari de mediu în România”, a afirmat Octavian Berceanu, marţi seară, la Digi 24. 
 
El a arătat că sunt poliţişti locali care "mai prind" şi amendează pe cei care transportă ilegal deşeuri.
 
Octavian Berceanu i-a criticat însă pe unii primari, despre care susţine că le-au recomandat poliţiştilor locali să nu îi amendeze pe cetăţenii care aruncă deşeuri, ca "să nu îi deranjeze".
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.