Barurile, cluburile şi discotecile din municipiul Constanţa vor fi închise, începând de vineri, a decis Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Incidenţa cazurilor de COVID în municipiu a ajuns la 9,62 la mia de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În municipiul Constanţa incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus este în creştere, motiv pentru care Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Constanţa s-a întrunit astăzi pentru a decide ce măsuri se vor impune a fi respectate în perioada următoare”, a transmis Primăria Constanţa.
 
Conform sursei citate, CLSU a decis să completeze hotărârea din 10 octombrie, introducând un articol care se referă la activitatea cu publicul a operatorilor economici. Decizia se bazează pe anexa 3, articolul 6, punctul 11 din HG 1090/2021. 
 
Acesta prevede că: "activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este permisă fără a depăşi 70% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 05:00-02:00 în judeţele/localităţile unde incidenţa cumulată Ia 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Activităţile  sunt  interzise  la  nivelul judeţelor/localităţilor unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori".
 
Incidenţa în municipiul Constanţa este, joi, de 9,62 la mia de locuitori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.