Bărbatul găsit noaptea trecută în Ucraina de grănicerii din ţara vecină a fost recuperat din zona montană cu un elicopter SMURD. Victima are degerături la picioare şi a fost transportată la spital. Până acu, echipele de salvare au recuperat trei dintre cei patru bărbaţi care se rătăciseră. Despre cel de-al patrulea există informaţii că a murit, dar nu a fost încă găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un alt treilea cetăţean ucrainean (cu degerături la membrele superioare şi inferioare), din grupul celor patru persoane rătăcite în zona Masivului Pop Ivan, a fost extras, dintr-o râpă, în cadrul misiunii de căutare şi salvare de vieţi omeneşti, cu ajutorul elicopterului SMURD din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Precizăm că este vorba de persoana găsită de către cei doi salvatori ucraineni, care au rămas pe timpul nopţii cu acesta”, a transmis, miercuri, Prefectura Maramureş.  

Sursa citată a explicat că echipajul din elicopterul SMURD i-a acordat ajutorul medical de urgenţă, iar cetăţeanul ucrainean a fost transportat de către unitatea mobilă de prim-ajutor (EPA) la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus.  

Au fost salvaţi, până în prezent, de către echipele de intervenţie care au acţionat în sistem integrat trei cetăţeni ucraineni. 

Despre cel de-al patrulea există informaţii că a murit, dar nu a fost încă găsit.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.