Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost accidentat mortal, vineri, de un taxi, pe trecerea de pietoni din dreptul staţiei RATB Policlinica Vitan din Bucureşti, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, şoferul taxi-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Un taxi care circula pe Calea Dudeşti, dinspre Poşta Vitan către Şoseaua Mihai Bravu, a lovit, vineri, un bărbat care traversa strada în zona trecerii de pietoni din dreptul staţiei RATB Policlinica Vitan, potrivit poliţiştilor.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, iar după aproximativ 45 de minute de manevre de resuscitare, bărbatul a fost fost declarat decedat.

Taximetristul a fost testat cu aparatul etilotest, precizează poliţiştii, iar rezultatul a fost 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul transporta doi pasageri în momentul producerii accidentului. În urma impactului, a fost avariată aripa dreaptă faţa a autoturismului, potrivit Brigăzii Rutiere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.