Traficul feroviar şi rutier este oprit, marţi, în judeţul Bacău, între Adjud – Oneşti, după ce un autoturism a rupt un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi a luat foc. Şoferul a fost salvat la timp, însă stâlpul a căzut pe calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în judeţul Bacău, traficul rutier este oprit pe DN 11 A Adjud - Oneşti, în localitatea Negoieşti, deoarece un autoturism a rupt un stâlp de susţinere a reţelei electrice, după care a luat foc.

Conducătorul auto a fost salvat la timp.

”Deoarece stâlpul a căzut pe calea ferată, este întrerupt şi traficul feroviar pe secţia CF 501 Adjud – Oneşti”, anunţă Infotrafic.

Circulaţia rutieră va fi reluată după ce va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, pentru a da posibilitatea pompierilor să intervină.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.