Gabriel Hozoiu, avocat al victimelor accidentului de la 2 Mai, a declarat că acestea nu au fost contactate până în prezent de părinţii autorului accidentului. El a precizat că poliţiştii i-au audiat până acum pe părinţii tinerilor decedaţi în evenimentul rutier şi pe cei răniţi, urmând să fie audiaţi şi cei care au făceau parte din acel grup, dar nu au suferit răni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gabriel Hozoiu a povestit, luni, jurnaliştilor, că tinerii se întoarceau din Vama Veche când a avut loc accidentul. 
 
“Veneau din Vama Veche şi mergeau către cazare. Fuseseră ca în Vamă, într-o seară de distracţie. Au ales să meargă pe jos pentru că distanţa era relativ scurtă, aproximativ 20 de minute făceau pe jos până acasă”, a povestit avocatul. 
 
El a precizat că victimele nu au fost contactate de părinţii băiatului care a provocat accidentul. 
 
“Nu cred că au fost contactate până în momentul de faţă. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, cu siguranţă mi-ar fi spus”, a precizat Gabriel Hozoiu.
 
Întrebat dacă tânărul care a fost audiat luni şi care îşi invitase prietenii în Vama Veche pentru a-şi sărbători ziua de naştere se simte vinovat de cele întâmplat, avocatul a răspuns: “Nu, nu are de ce să se simtă vinovat. E aniversare, e un eveniment fericit. Ce a făcut Vlad Pascu e responsabilitatea lui. Nimeni nu trebuie să se simtă vinovat în afară de el. Este singurul responsabil de această nenorocire”.
 
Avocatul a afirmat că mai sunt de audiat tinerii aflaţi în acel grup care nu au fost răniţi în accidentul rutier. 
 
“Au fost audiaţi părinţii victimelor, ai celor decedaţi şi au fost audiaţi toţi cei care au fost răniţi în accident. Urmează să fie audiaţi şi cei care nu au fost răniţi”, a mai transmis Gabriel Hozoiu.
 
Accidentul a avut loc, în 19 august, pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, după ce un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism, a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat pe loc o tânără de 20 de ani şi un tânăr de 21 de ani. De asemenea, au fost răniţi doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani, şi o tânără de 20 de ani. Autorul accidentului era sub influenţa drogurilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.