Cursa aeriană de la Memmingen nu a putut ateriza duminică la prânz pe aeroportul din Suceava, din cauza ceţii, aeronava fiind direcţionată către aeroportul din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conducerea aeroportului Suceava a anunţat că zborurile sunt din nou afectate din cauza ceţii, după ce săptămâna trecută, activitatea aerogării a fost afectată de condiţiile meteo.
 
„Din păcate, ceaţa s-a întors, astfel condiţiile meteo nefavorabile, respectiv vizibilitatea scăzută, afectează zborurile de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava. Zborul Wizz Air de la Memmingen a fost deviat spre aeroportul Iaşi. Pasagerii vor fi transportaţi cu autocarele. Menţionăm că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparţine strict companiei aeriene. De altfel, compania se ocupă de toate formalităţile legate de transport şi acomodare ale pasagerilor afectaţi de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor”, a precizat duminică conducerea aeroportului sucevean.
 
Avionul Ryanair de la Manchester a reuşit să aterizeze la Suceava la 13.10, din a doua încercare, după ce aeronava s-a rotit deasupra zonei municipiului.
 
De asemenea zborul Wizz de la Londra a aterizat la Suceava, fără probleme, la ora 13.25.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.