Ministerul de Interne a transmis, sâmbătă, un avertisment, după ce mai mulţi copii au căzut în apă, fiind în stare gravă: ”Supravegheaţi copiii! Nu îi lăsaţi să se joace pe gheaţa râurilor, lacurilor”. Instituţia precizează că pericolul este uriaş, iar consecinţele extrem de grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul de Interne a reacţionat, sâmbătă, pe Facebook, după ce, doar în ultimele două zile, patru copii au căzut în apă, ca urmare a ruperii gheţii pe care se jucau.  

”Un share poate salva o viaţă! Vă rugăm să ne sprijiniţi!  

Ieri, doi copii se jucau pe gheaţa râului Bistriţa, în judeţul Bacău… gheaţa, fiind subţire, s-a spart. Ambii copii au fost salvaţi în ultimul moment de pompieri. Astăzi, pe gheaţa aceluiaşi râu, dar în judeţul Neamţ, alţi doi copii au căzut în apă după ce gheaţa s-a spart”, au transmis reprezentanţii MAI.  

Aceştia fac apel la părinţii şi bunicii copiilor să-i supravegheze.  

”Supravegheaţi copiii! Nu îi lăsaţi să se joace pe gheaţa râurilor, lacurilor! Pericolul este extrem de mare, iar despre consecinţe nici nu are rost să vorbim”, a mai transmis MAI.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.