Poliţia Română a atenţionat că sunt porţiuni acoperite cu polei în judeţul Galaţi pe DJ 255, tronsonul Rediu – Cuca şi pe DJ 242, între localităţile Folteşti şi Târgu Bujor. Din acest motiv, pe DJ 255 a avut loc un eveniment rutier în care au fost doar pagube materiale şi care a implicat implicat patru autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În judeţul Galaţi, pe DJ 255 (pe tronsonul Rediu – Cuca) şi pe DJ 242 (între localităţile Folteşti şi Târgu Bujor) se semnalează porţiuni acoperite cu polei. Din acest motiv, pe DJ 255 a avut loc un eveniment rutier (soldat doar cu pagube materiale) în care au fost implicate patru autovehicule”, arată Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

De asemenea, sâmbătă dimineaţă,  pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti se semnalează porţiuni acoperite cu polei. Poliţia a semnalat în acest senscă în zona kilometrului 34, (localitatea Gruiu, judeţul Ilfov) pe sensul către Ploieşti, au avut loc trei evenimente rutiere, soldate doar cu pagube materiale.

Drumarii au acţionat cu material antiderapant, pentru remedierea situaţiei, mai transmite sursa citată. 

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, recomandă Poliţia Română. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.