Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru cei care vor să meargă în Suedia, avertizându-i că autorităţile din această ţară au prelungit controalele la frontieră până pe 8 mai, existând şi posibilitatea unei noi prelungiri şi după această dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere, cel puţin până la data de 8 mai 2016, inclusiv, pentru a se preveni intrarea persoanelor fără documente legale de călătorie pe teritoriul suedez”, informează MAE.

Ministerul recomandă românilor să aibă la ei, în timpul călătoriei în Suedia, un act valabil de identitate (paşaport sau carte de identitate).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.