ASPA anunţă, marţi, că, doar în luna aprilie, echipajele au capturat 142 de câini de pe domeniul public, cele mai multe solicitări fiind în Sectorul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doar în luna aprilie echipajele ASPA au capturat 142 de câini de pe domeniul public al Municipiului Bucureşti. Cele mai multe sesizări şi cei mai mulţi câini capturaţi luna trecută provin din Sectorul 2 – 48 de câini (dintre care 20 de pui) şi din sectorul 6 - 32 de câini”, a transmis, marţi, ASPA.

Instituţia precizează că în Sectorul 5 au fost capturaţi 26 de câini, în Sectorul 4 – 13 câini, Sectorul 1 - 12 câini şi Sectorul 3 - 11 câini.

”Zonele unde echipajele au intervenit mai des şi unde ne-a fost semnalată prezenţa câinilor fără deţinător sunt zonele de terenuri neîmprejmuite de lângă stadionul Ghencea sau de la capătul bulevardului Timişoara, precum şi zona Fundeni – Colentina”, a mai transmis instituţia.

Aceasta a precizat că echipajele de capturare ASPA au răspuns la un număr foarte mare de sesizări privind câinii abandonaţi.

”Vă reamintim că abandonul precum şi nesterilizarea câinilor se pedepseşte cu amenzi ce pot ajunge până la 10.000 de lei”, a mai precizat ASPA.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.