Asociaţia Patronală RESTO Constanţa estimează că peste 50.000 de turişti au fost pe litoral în weekendul de 1 Mai, staţiunile cu cel mai mare grad de ocupare fiind Mamaia, Costineşti şi Vama Veche.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele de onoare al Asociaţiei Patronale RESTO Constanţa, Corina Martin, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că staţiunile cele mai căutate au fost acelea unde au fost organizate evenimente. 
 
"RESTO Constanţa estimează că primul weekend pe litoral a adus peste 50.000 turişti în staţiunile de pe la malul mării! Aşa cum am estimat, vremea frumoasă a convins, pe ultima sută de metri, zeci de mii de români, care au ales să petreacă weekend-ul pe litoralul românesc, unde au avut parte de prima mini vacanţă la mare - fără restricţii! Conform aşteptărilor noastre, staţiunile cu cel mai mare grad de ocupare au fost Mamaia - Mamaia Nord, Costineşti şi Vama Veche - adică acele staţiuni în care au fost organizate şi bine promovate evenimente - de la festivaluri de muzică (Sunwaves în Mamaia şi "Beach, Please" la Costineşti), la cele gastronomice ("Festival du Bonheur - pour les gourmands" la Mamaia) şi la nenumarate petreceri şi evenimente în cluburi, terase şi restaurante. Şi Eforie a atras turisti şi public specific, conform profilului de staţiune balneară, cu turişti care au ales mai multă linişte şi relaxare, dar şi servicii de cazare şi SPA”, a arătat Corina Martin. 
 
Ea a precizat că surpriza plăcută a weekendului de 1 Mai a constituit-o festivalul de la Costineşti. 
 
"Fără îndoială, marea surpriză a reprezentat-o Festivalul de la Costineşti, "Beach, Please", aflat la prima sa ediţie - încă o dovadă că evenimentele sunt cele care atrag şi conving turiştii să aleagă o anumită destinaţie. Grad de ocupare de 100% în staţiune, pentru prima dată de 1 Mai, după foarte mulţi ani”, a mai afirmat preşedintele de onoare al RESTO Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.