Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a rugat din nou, luni, pentru ploaie, aşa cum a făcut-o şi la sfârşitul săptămânii trecute, iar de această dată au fost aduse în procesiune raclele cu moaştele Sfântului Pantelimon, ale Sfinţilor Epictet şi Astion şi racla cu veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Arhiepiscopia Tomisului a transmis, printr-un comunicat de presă, că ÎPS Teodosie s-a rugat în comuna Cumpăna. 
 
“Campania de rugăciuni pentru ploaie a continuat astăzi în Arhiepiscopia Tomisului. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu cler şi credincioşi, a oficiat slujba de încetare a secetei la Cumpăna. Pe câmp au fost aduse, în procesiune, raclele cu moaştele Sfântului Pantelimon, ale Sfinţilor Epictet şi Astion şi racla cu veşmântul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi”, a precizat Arhiepiscopia Tomisului. 
 
ÎPS Teodosie s-a rugat, vineri, pe un câmp din comuna Valu lui Traian. 
El a îndemnat preoţii şi stareţii din eparhie să se roage pentru ploaie. Rugăciuni similare vor mai avea loc în zilele de 20 iulie şi 22 iulie, pe un câmp şi în fiecare zi în biserică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.