Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a sfătuit-o pe o femeie, care dorea să ştie cum poate ţine postul dacă soţul ei este pasional, să găsească o modalitate de împlini dorinţa acestuia, acest lucru fiind bun pentru armonia şi unitatea familiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, într-o emisiune la Radio Dobrogea, cum poate ţine postul, având în vedere că are un soţ pasional, iar dacă îl refuză o ameninţă. 
 
“Este bine să ţii rânduiala, dar pentru armonia şi unitatea familiei, este bine să găseşti şi o modalitate a împlini. Sunt multe situaţii, noi le întâlnim, duhovnicii, astfel de situaţii.  Nu trebuie duse lucrurile la extrem, dar cu blândeţe, poate pe parcurs, va înţelege că trebuie să fie socotite nu toate zilele la fel şi să avem discernământ. Să distingem timpul de orice altă patimă. (…) Îşi aparţin unul altuia. Nu mai are el ce e al lui, nici ea ce e al ei şi aparţin unul altuia. Familia este ca o singură făptură. (…) Iubirea toate le nădăjduieşte, toate le rabdă”, a răspuns Arhiepiscopul Tomisului
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.