Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, oficiază, marţi dimineaţă, Sfânta Liturghie la mănăstirea ”Peştera Sfântului Apostol Andrei” la vor fi prezenţi mulţi credincioşi, jandarmii şi poliţiştii asigurând măsurile de ordine publică. Jandarmii au stabilit trasee pentru deplasarea pelerinilor către racla cu sfintele moaşte şi au fost realizate marcaje pe traseul de acces în mânăstire, precum şi pentru participanţii la slujba religioasă, astfel încât să se respecte distanţarea fizică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că marţi, de la ora 9.00, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie va săvârşi Sfânta Liturghie la mănăstirea ”Peştera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea constănţeană Ion Corvin. 
 
Gruparea Mobilă de Jandarmi “Tomis Constanţa” a transmis că jandarmii şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică la această manifestare. 
 
“Echipe de dialog aparţinând Jandarmeriei, împreună cu preoţi şi voluntari, vor îndruma permanent participanţii la eveniment şi îi vor sprijini în rezolvarea solicitărilor îndreptăţite ale acestora. Au fost stabilite trasee pentru deplasarea pelerinilor către racla cu sfintele moaşte şi au fost realizate marcaje pe traseul de acces în mânăstire, precum şi pentru participanţii la slujba religioasă astfel încât să se respecte distantarea fizică”, se arată în comunicatul Grupării Mobile de Jandarmi. 
 
Jandarmii le reamintesc participanţilor că trebuie să poarte corect masca de protecţie şi să păstreze distanţa fizică faţă de celelalte persoane, pe toată durata evenimentului, în toate spaţiile închise, precum şi în cele deschise.   
 
De asemenea, este permis accesul doar persoanelor care nu prezintă simptome de infecţie respiratorie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.