Un bărbat din municipiul Piteşti a fost reţinut de către poliţişti, iar apoi plasat sub control judiciar, fiind acuzat de violenţă în familie, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a făcut scandal într-un salon cosmetic, unde şi-a agresat fosta concubină, dar şi pe o femeie care a sărit în apărarea acesteia, încercând să aplaneze conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate duminică de Poliţia judeţeană Argeş, incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 10:30, într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale din Piteşti. O persoană a sunat la 112 anunţând că un bărbat face scandal, a agresat două femei şi ameninţă că distruge lucrurile din salon.

„Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Piteşti, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuţii contradictorii, după care ar fi agresat şi pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, şi ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi provocarea de distrugeri”, informează Poliţia Argeş.

Pe numele bărbatului poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiuni de violenţă în familie, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vineri seara el a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sâmbătă fiind dispusă cercetarea în continuare sub măsura preventivă a controlului judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.