Jandarmii argeşeni au intervenit pentru salvarea a doi pui de urs care fuseseră observaţi de către un localnic şi care păreau a fi răniţi. Aceştia au fost duşi la un cabinet veterinar pentru a le fi evaluată starea de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jandarmeria Argeş a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112, un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului Montan Rucăr a fost direcţionat în zona comunei Dâmbovicioara unde un localnic  a observat doi pui de urs care par răniţi.
La faţa locului au intervenit pe lângă jandarmi şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu şi Parcului Naţional Piatra Craiului, dar şi din cadrul primăriei.
 
“Pe tot parcursul acţiunii de salvare şi recuperare, jandarmii au asigurat zona, deoarece exista riscul ca ursoaica să se întoarcă după pui”, a anunţat Jandarmeria Argeş. 
Sursa citată menţionează că cele două animale au fost preluate şi transportate la un cabinet veterinar pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.