Un tânăr de 29 de ani din judeţul Timiş, care se afla cu un skijet pe suprafaţa de apă a unei balastiere din din zona localităţii Fântânele, judeţul Arad, a murit în urma unui accident. El a fost decapitat de un cablu. O tânără care se afla cu el pe skijet a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ziua de 19 August a.c., în jurul orei 16:40, prin SNUAU 112 a fost sesizat un incident pe suprafaţa de apă a unei balastiere din zona Zăbrani.Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din Jud. Timiş, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident", a transmis IPJ Arad.
 
În urma accidentului, tânărul şi-a pierdut viaţa, tânăra fiind rănită uşor, la prima evaluare.
 
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la SJML Arad, pentru necropsie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.