O tumoră ovariană de 4,5 kilograme a fost extrasă de către o echipă de medici de la Spitalul Judeţean Arad, de la o pacientă în vârstă de 32 de ani, însărcinată în 14 săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O echipă medicală coordonată de dr. Adrian Popa, medic primar obstetrică-ginecologie a extras o tumoră de 4,5 kilograme de la o pacientă în vârstă de 32 de ani şi aflată în aproape 14 săptămâni de sarcină. Pacienta s-a prezentat la spital cu o tumoră ovariană, dreaptă, voluminoasă, care punea în pericol atât viaţa mămicii, cât şi a fătului. Intervenţia a fost efectuată conform criteriilor IOTA (International Ovarian Tumor Analysis), iar postoperator,evoluţia mamei şi a bebeluşului au fost favorabile, aceasta fiind externată”, au transmis luni, reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad.
 
Echipa medicală care a realizat intervenţia a fost formată din: Dr.Adrian Popa medic primar Obstetrică-Ginecologie, Dr.Cristina Onel medic specialist Obstetrică-Ginecologie, Dr.Bianca Panda medic rezident Obstetrică-Ginecologie, Dr.Alina Popa medic primar Anestezie şi Terapie Intensivă, Mona Mihalcovici asistentă medicală principală instrumentară, Erzsebet Kiss asistentă medicală principală ATI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.