Patru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani au fost internaţi la Spitalul Judeţean Arad, după ce au fost diagnosticaţi cu virusul gripal. În prezent, la secţia de pediatrie sunt disponibile 58 de paturi, dintre care 44 sunt ocupate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Virusul gripal la cei patru copii a fost confirmat în urma unor teste făcute la Institutul Cantacuzino ddin Capitală. ”Patru pacienţi internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, au fost diagnosticaţi cu virusul gripal, de tip A! Este vorba despre patru copii, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică de gripă, existenţa virusului fiind confirmată prin testare efectuată la Institutul Cantacuzino.

Copiii, doi din municipiu şi doi de pe raza judeţului au fost internaţi în Secţia Clinică Pediatrie II, în stare stabilă”, au precizat reprezentanţii spitalului.

În ultima săptămână, 194 de cetăţeni, dintre care 113 minori şi 81 de adulţi, s-au prezentat la spital cu afecţiuni respiratorii, iar 69 dintre ei au necesitat internare – 57 de minori şi 12 adulţi. În prezent, în secţiile de pediatrie - cu un total de 58 de paturi - sunt internaţi 44 de pacienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.