Pompierii din Arad au înregistrat cinci noi solicitări de intervenţie, în urma cutremurului, după cele 18 apeluri de marţi seară. Oamenii au solicitat sprijin după ce s-au desprins elemente de constructie de pe clădiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Astăzi, 07.06.2023, până la această oră au fost înregistrate 5 solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, privind desprinderea unor elemente de construcţie. Astfel, pompierii militari ai Detaşamentului Arad intervin în aceste momente cu o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţimi pentru degajarea elementelor de construcţie care prezintă pericol de cădere de pe faţadele clădirilor din zona centrală a municipiul Arad”, a transmis ISU Arad.
 
Se interveine pe străzile: B-dul Revoluţiei, Strada Caius Iacob (Liceul CFR), Strada Ion Andreescu, Strada George Coşbuc colţ cu Strada Horia şi Strada Eminescu colţ cu Strada Episcopiei.
 
Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 a avut loc, marţi seară, în judeţul Arad, fiind resimţit puternic în zonă, dar şi în oraşe mult mai îndepărtate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.