Aproximativ 3.000 de persoane au pornit, luni, în marş pe străzile municipiului Sibiu, strigând ”Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”, ”Jos Guvernul!” şi ”Demisia”. Manifestanţii intenţionează să străbată doar o treime din traseul făcut duminică seară şi să revină în Piaţa Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul de la Sibiu a început la ora 19.00, când în Piaţa Mare din Sibiu erau câteva sute de persoane. Oamenii poartă pancarte cu mesaje la adresa PSD, a liderului acestei formaţiuni, Liviu Dragnea, dar şi referitoare la Guvern.

”Hoţii!”, ”Jos Guvernul!”, ”Demisia!” sunt scandările protestatarilor care poartă pancarte pe care scrie ”PSD, trezeşte-te. Dă cu Dragnea de pământ, până nu îţi facem vânt”, ”Make Dragnea nobody again”, ”Sibienii, campioni la democraţie” sau ”Liviu îţi mulţumim, ne-ai făcut să ne unim”.

În jurul orei 19.45, protestatarii au pornit în marş pe bulevardul pietonal din oraş, urmând să ajungă până pe bulevardul Mihai Viteazu, la aproximativ doi kilometri distanţă de Piaţa Mare.

În faţa sediului PSD, manifestanţii au lăsat două cofraje de ouă cu mesajul ”Nu aruncaţi cu ouă, ei n-au nici onoare!”.

La ora transmiterii acestei ştiri, sunt circa 3.000 de protestatari, iar alte persoane li se alătură pe măsură ce coloana trece pe diferite străzi.

Duminică, peste 40.000 de oameni au protestat în Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.