Aproape 3.000 de clujeni au început să se adune, duminică seară, în Piaţa Unirii, din municipiu pentru a protesta pentru a şasea zi consecutiv cerând demisia Guvernului şi scandând lozinci antiguvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei mai mulţi dintre ei sunt tineri şi copii, dar şi persoane de vârsta a treia, care au pancarte pe care sunt scrise mesaje împotriva coaliţiei parlamentare PSD - ALDE, cum ar fi: "PSD - Ciuma Roşie", "Dragnea nu uita, va veni şi vremea ta", "Iordache - demisia".

În premieră faţă de protestele din zilele precedente, pe o clădire monument din Piaţa Unirii vor fi proiectate diverse mesaje cu ajutorul unui proiector.

La ora transmiterii acestei ştiri, manifestanţii sunt în Piaţa Unirii, urmând ca la un moment să pornească în marş prin câteva din cartierele oraşului, traseul nefiind încă stabilit.

Protestatarii sunt supravegheaţi de echipaje de jandarmi, dar şi de echipaje de la Poliţia Rutieră, care dirijează traficul în zonă şi care îi vor însoţi pe protestatari pe traseu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.