Aproape 200 de persoane dispărute sau pe numele cărora erau mandate emise de instanţele de judecată au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 15-21 februarie, poliţiştii au găsit 119 persoane dispărute, dintre care 71 de minori.

De asemenea, au fost depistate 67 de persoane urmărite în baza legii, dintre care 47 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, opt aveau mandate de arestare preventivă, 10 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare şi două aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre persoanele găsite de poliţişti se numără şi un bărbat de 24 de ani din Braşov, care are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru tâlhărie. El a fost găsit în 16 februarie de poliţiştii din Braşov şi a fost dus în Penitenciarul Codlea. Un alt bărbat, de 38 de ani, din Bihor, cu mandat de arestare pentru trafic de droguri, a fost găsit şi dus în arestul din Bihor pentru a-şi executa pedeapsa de 2 ani şi 7 luni de închisoare. Totodată, un bărbat de 41 de ani din Bucureşti urmărit pentru tâlhărie a fost găsit în 16 februarie de poliţiştii din Neamţ şi a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.