Societatea de termoficare din Focşani anunţă că va furniza apă caldă în mai multe zone ale municipiului după un program bine stabilit, doar dimineaţa şi seara, decizia având la bază pierderile mari din reţea, venite pe fondul debranşărilor masive din ultimii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Conform reprezentanţilor ENET, apa caldă cu program se va furniza la blocurile arondate a 17 puncte termice din municipiu.
Apa caldă va curge doar dimineaţa şi seara pentru o perioadă nedeterminată, motivul invocat de societatea de termoficare fiind pierderile masive înregistrate în reţea, determinate de debranşările de la sistemul centralizat din ultimii ani. 
Programul după care va fi furnizată apă caldă este: dimineaţa între orele 5.00 şi 10.00 şi după-amiaza, în intervalul 16.00-22.00.
Vor fi afectate inclusiv blocuri şi instituţii racordate la reţeaua de termoficare din centrul oraşului.
ENET numără în prezent circa 12 mii de abonaţi în tot oraşul Focşani
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.