O angajată a Prefecturii Constanţa a fost confirmată cu Covid-19, iar prefectul George Niculescu va intra în izolare până la efectuarea testului şi aflarea rezultatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Constanţa, luni, un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa, după ce o persoană angajată în Cancelaria prefectului a fost testată pozitiv. 

“Imediat, DSP Constanţa a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt şi alte persoane suspecte de infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Mâine dimineaţă, Cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare. În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanţa, George-Sergiu Niculescu şi echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului şi aflarea rezultatului”, se arată în comunicat.

Prefectul a transmis că angajata este asimptomatică, dar a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

“Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanţilor DSP Constanţa”, a declarat prefectul George Niculescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.