O angajată a Metrorex care lucrează în sediul central al companiei a fost confirmată, joi, cu coronavirus, ea intrând în contact cu tatăl său, depistat pozitiv. Femeia, care nu are contact cu călătorii, nu a mai fost la serviciu de luni, când a aflat că tatăl ei a fost confirmat cu COVID-19, însă colegii cu care ea a intrat în contact vor intra în izolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Metrorex, o angajată a companiei, care îşi desfăşoară activitatea la sediul central, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, joi, fiind contact direct cu tatăl acesteia, care a fost testat şi confirmat anterior pozitiv.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, nu are, prin specificul funcţiei, contact de niciun fel cu călătorii.

"Precizăm că începând cu data de 27.04.2020, angajata Metrorex, după ce a aflat că tatăl acesteia a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, nu s-a mai prezentat la serviciu, intrând în izolare. Colegii acesteia cu care a intrat în contact vor intra, la rândul lor, în izolare, iar locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea este în acest moment dezinfectat", a transmis Metrorex.

Compania a anunţat autorităţile competente în vederea adoptării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.