Preşedintele CNCAV, Andrei Baciu, afirmă, miercuri, că se lucrează pe mai multe paliere pentru transferul activităţii de vaccinare de la CNCAV, volumul de informaţii fiind imens. Baciu a explicat că se fac demersuri pentru transferul platformei ROVaccinare şi închiderea call-center-ului şi urmează decizii medicale pentru transferul activităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt trei sectoare pe care lucrăm pentru transferul activităţii de vaccinare de la CNCAV: medical, logistic şi comunicaţional. Numai arhiva letrică are peste 12.000 de documente”, a scris, miercuri, pe Facebook, Andrei Baciu.  

Acesta anunţă că se pregăteşte transferul platformei ROVaccinare, precum şi al conturilor de pe reţelele sociale.  

”Organizăm pentru predare arhiva în format de hârtie şi electronic (estimăm că vom avea 100 de volume în format fizic plus 10 GB de informaţie), inventariem echipamentele IT şi de comunicaţie pentru transfer, facem demersurile tehnice pentru închiderea call-center-ului şi a adreselor de email. Urmează decizii legate de aspectele medicale”, a mai scris Baciu.  

Potrivit acestuia, obiectivul este o tranziţie profesionistă, care să permită vaccinarea fără probleme a tuturor celor care vor în continuare să facă acest lucru.  

”Planul de tranziţie nu va interfera în niciun fel cu menţinerea capacităţii medicale, organizatorice şi de comunicare pentru vaccinarea împotriva COVID-19”, a mai transmis preşedintele CNCAV.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.