Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat, marţi, că voucherele destinate celor care se vaccinează au început să fie livrate în centre, în opt judeţe fiind deja transmise şi urmează ca şi Bucureşti să ajungă aproximativ 15.000 de vouchere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Andrei Baciu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, care este situaţia voucherelor acordate persoanelor care se vaccinează. 
 
“Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început deja să fie livrate, cred că sunt în jur de opt judeţe  care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti jur de 15.000 de vouchere. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centre de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci, e un proces în desfăşurare, dar cert că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere”, a declarat Baciu.
 
El a precizat că de aceste vouchere beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august, atunci când a apărut OUG care reglementează acest lucru. Persoanele care pot beneficia de aceste vouchere şi s-au vaccinat deja pot merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a le ridica. 
 
Ei vor primi câte 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.