Poliţiştii au deschis, joi, o anchetă, după ce au fost sesizaţi că la Liceul Tehnologic Electrotimiş un elev a pulverizat spray lacrimogen în grupul sanitar, iar două eleve de clasa a cincea s-au simţit rău. Fetele s-au dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 14:11, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un liceu, din municipiul Timişoara, un elev ar fi pulverizat cu un spray iritant lacrimogen în grupul sanitar din incinta liceului”, anunţă, joi, IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că două eleve de clasa a V-a s-ar fi simţit rău şi ar fi mers la spital pentru investigaţii medicale.

”La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii s-au deplasat la liceul în cauză, în vederea efectuării de verificări. Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în continuare efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.