Amenzi de aproape 3 milioane de lei au fost aplicate de poliţişti în ultimele 24 de ore, la nivel naţional, iar în cadrul acestei acţiuni au fost depistat 19 persoane date în urmărire naţională sau internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române au transmis că în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 2.700 de solicitări ale cetăţenilor, au fost constatate 7.886 de fapte contravenţionale şi peste 600 de permise de conducere au fost reţinute.
 “La data de 29 septembrie, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 418 acţiuni şi au intervenit la 2.718 evenimente, dintre care 2.303 au fost sesizate de cetăţeni prin 112. De asemenea, au fost depistate 19 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 50 de măsuri preventive.
Totodată, au fost semnalate 854 de posibile infracţiuni”, au precizat reprezentanţii IGPR. 
De asemenea, pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 7.886 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.963.698 de lei.
Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 110  infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost retrase 304 certificate de înmatriculare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.