Ambasada Germaniei la Bucureşti face, sâmbătă, o invitaţie la Oktoberfest, unde ”berea şi apetisanţii cârnăciori fac deliciul tuturor vizitatorilor”. ”La München nu aveţi cum să vă plictisiţi”, transmis oficialii Ambasadei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La München a început astăzi Oktoberfest, una dintre cele mai mari sărbători populare din lume, unde berea şi apetisanţii cârnăciori fac deliciul tuturor vizitatorilor! Prin urmare, vă invităm în minunatul oraş München”, au transmis, sâmbătă, oficialii Ambasadei Germaniei la Bucureşti.

Aceştia susţin că turiştii nu au cum să se plictisească la München.

”Fie că mergeţi în centrul oraşului să vizitaţi Marienplatz, noua şi vechea primărie cu turnurile lor impresionante, fie că vreţi să vă relaxaţi în Englischer Garten sau sa daţi o fugă până la palatul Nymphenburg, la München nu aveţi cum să vă plictisiţi”, au mai transmis oficialii Ambasadei.

Oktoberfest se desfăşoară până pe 3 octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.