Alexandru Petrescu, vicepreşedinte PSD Sector 1 acuză sâmbătă ”clanul incompetenţilor şefi la Sectorul 1” că a ratat absorbţia din PNRR, alocare aferentă Primăriei Sectorului 1, a 3 milioane de euro pentru optimizarea şi digitalizarea sistemului de transport public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Clanul incompetenţilor şefi la Sectorul 1, cei cu “altfel de politică” şi toate zorzoanele lexicale tipic useriste, cu iremediabila Clotilde Armand în frunte, a ratat absorbţia din PNRR, alocare aferentă Primăriei Sectorului 1, a 3 milioane de euro pentru optimizarea şi digitalizarea sistemului de transport public. De ce au pierdut banii şi şansa ca cetăţenii să beneficieze de o minimă modernizare a sistemului informatic de transport în comun pe raza Sectorului 1? Răspunsul, este pe cât de simplu, pe atât de revoltător: au ratat data limită de depunere a proiectului, că “nu au ştiut” aspect consemnat şi de nefericitul de city-manager al Primăriei Sectorului 1 pe propria pagină de Facebook”, scrie Alexandru Petrescu.

Reprezentantul PSD Sector 1 afirmă că ”în toamna anului 2022, cam oricine ar fi fost minim interesat de ce se întâmplă prin administraţia Capitalei şi a sectoarelor ar fi ştiut că Primăria Capitalei vrea să obţină bani din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru implementarea unui proiect privind informarea călătorilor în staţiile de transport public”.

”Proiectul urma să fie derulat în parteneriat cu primăriile celor şase sectoare din Bucureşti cu o valoare de aproape 14 milioane de euro. Prin urmare, în octombrie anul trecut Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în unanimitate, proiectul de Hotărâre privind aprobarea depunerii cererii de finanţare cu titlul „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti – Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public” în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C10 – Fondul local – I.1.2, şi a Notei de fundamentare aferente. În timp ce toate celelalte 5 sectoare ale Bucureştiului, acoperind ca administraţie toate culorile politice combatante în Capitală, au depus în timp util documentaţia necesară implementării proiectului pe bani europeni, Clotilde Armand, sufocată de propria-i grandoare în lupta cu mafia, ratează lamentabil şi cele mai permisive jaloane de performanţă administrativă”, spune Petrescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.