Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au deschis un dosar penal şi fac cercetări după ce au primit o reclamaţie din partea unui echipaj de jandarmi, care a sesizat că reprezentanţii unei secţii de votare au plecat cu urna mobilă la persoanele care solicitaseră acest lucru fără a aştepta să fie însoţite de forţe ale MAI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În momentul de faţă, o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului urnei de vot”, a transmis IPJ Vâlcea.
 
Dosarul a fost deschis după ce poliţiştii au primit o reclamaţie din partea unui echipaj de jandarmi cu privire la faptul că urna mobilă a fost transportată fără însoţire.
 
"În momentul în care jandarmii au sosit la secţia de votare, pentru însoţirea urnei, aceştia au constatat că votul fusese deja exprimat, iar comisia de votare revenise în secţia de votare, deplasarea făcându-se fără pază”, a informat Poliţia judeţeană.
 
Conform IPJ Vâlcea, poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi "pentru a se asigura că procesul de vot se va desfăşura, ca şi până acum, în condiţii de siguranţă”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.