Bărbatul care a împuşcat o persoană pe o stradă din Iaşi a fost prins în Republica Moldova, unde fugise imediat după ce a comis fapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agresorul fusese arestat în lipsă, magistraţii Tribunalului Iaşi aprobând solicitarea procurorilor. Întrucât a dispărut, bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi internaţională. El a fost prins în Republica Moldova, au precizat surse din cadrul Poliţiei, bărbatul fiind acuzat de tentativă la omor. Victima, un bărbat de 40 de ani, se află în continuare la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Medicul coordonator UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu a declarat vineri că starea pacientului este stabilă, el fiind conştient. Bărbatul a fost supus unei operaţii chirurgicale cu o zi în urmă. Prietenii agresorului susţin că acesta procurase pistolul din Italia. Totodată, procurorii ieşeni au precizat că în Italia bărbatul avea la activ mai multe fapte comise prin violenţă, având mai multe condamnări. Agresorul şi victima se cunoşteau, dar deocamdată nu s-a stabilit care ar fi cauza atacului. Incidentul s-a petrecut miercuri seară în cartierul ieşean Alexandru cel Bun.

Bărbatul a fost împuşcat de o persoană cu care se cunoştea, acesta din urmă fugind de la faţa locului cu o maşină. Medicul Diana Cimpoeşu a afirmat că bărbatul a fost împuşcat în zona cervicală şi că a fost internat în Clinica de Chirurgie din cadrul spitalului Sfântul Spiridon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.