Potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, duminică la această oră, valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploieşti – Braşov, astfel că se circulă în coloană în zona localităţii Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov. Trafic intens se înregistrează şi pe raza staţiunilor Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de coborâre către Ploieşti. De asemenea, poliţiştii de la Rutieră atenţionează că este trafic intens este pe DN 39 Constanţa – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea şi Eforie Nord, pe sensul către Mangalia, şi între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, pe celălalt sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploieşti – Braşov, astfel că se circulă în coloană în zona localităţii Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov. Trafic intens se înregistrează şi pe raza staţiunilor Buşteni, Azuga şi Predeal, pe sensul de coborâre către Ploieşti. Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa se circulă în condiţii de fluenţă, fără tronsoane pe care să se formeze colane de autovehicule. Trafic intens este pe DN 39 Constanţa – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea şi Eforie Nord, pe sensul către Mangalia, şi între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord, pe celălalt sens”, arată anunţul de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii rutieri recomandă, pentru reducerea riscului rutier, şoferilor să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiuni luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Pe autostradă, acordaţi prioritate când părăsiţi spaţiile de servicii şi nu circulaţi, nu opriţi pe banda de urgenţă!

Totodată, aceştia sfătuiesc conducătorii auto să îşi planifice din timp călătoria, luând în considerare folosirea unor rute alternative, conform sursei menţionate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.