Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii conf. univ. dr. Adriana Pistol a declarat, vineri seară, că autorităţile nu vor putea anula amenzile pentru necompletarea formularului digital de intrare în România (PLF) doar pentru anumite categorii şi că amnistia ar trebui să se aplice tuturor. Autorităţile din România nu au luat în calcul acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebată într-o conferinţă de presă, vineris eară, dacă autorităţile din România iau în calcul anularea amenzilor pentru necompletarea PLF, Adriana Pistol a declarat că nu a existat o astfel de discuţie.
 
”Nu am avut o astfel de discuţie, din simplul motiv că anularea nu se poate face, din păcate, parţial numai pentru cei care făceau parte din aceste categorii exceptate. Amnistia nu se poate face decât pentru toţi, nu doar pentru unii. Foarte probabil, aceştia vor câştiga foarte uşor în instanţă şi lecţiile în instanţă au fost transpuse în modificarea acestei ordonanţe”, a declarat Adriana Pistol.
 
Adriana Pistol a mai ţinut să precizeze că ”oricine are două doze de vaccin cu valabilitate de la ultima administrare, până la 270 de zile, poate intra în România”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.