Adolescentul în vârstă de 16 ani, care vineri a provocat un accident rutier în Medgidia, în urma căruia două femei şi-au pierdut viaţa, după care a fugit de la locul faptei, fiind prins de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au reţinut pentru 24 de ore pe adolescentul de 16 ani, care a provocat accidentul de pe strada Fundătura Viilor din Medgidia.

El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.

Sâmbătă, băiatul va fi prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Adolescentul a condus vineri, un autoturism pe strada Fundătura Viilor din Medgidia, iar la intersecţia cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat cu maşina pe trotuar, unde a accidentat patru persoane, trei femei şi un copil.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie se afla în stop cardiorespirator, a fost resuscitată şi dusă la spitalul din Medgidia. Aici a intrat din nou în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare nu au mai reuşit să o readucă la viaţă, fiind declarat decesul. De asemenea, o altă femeie rănită grav a ajuns la spitalul din Medgidia şi urma să fie transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar aceasta a intrat în stop cardiorespirator pe drumul spre elicopter şi nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale.

Celelalte două persoane implicate în accident au fost rănite mai uşor.

După producerea evenimentului, adolescentul de 16 ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind prins în scurt timp de oamenii legii.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.