Un adolescent în vârstă de 15 ani este căutat de pompieri şi scafandri după ce a dispărut în mare, în zona Vadu, iar bunicul său, în vârstă de 66 de ani, care a intrat şi el în apă şi a fost la un pas să se înece a fost salvat, fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină sâmbătă după-amiază în zona Vadu, acolo unde un adolescent în vârstă de 15 ani a dispărut în mare. La faţa locului s-au deplasat o ambarcaţiune cu echipaj mixt, format din ISU şi Garda de Coastă şi scafandrii, începând căutările.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost salvat în aceeaşi zonă, tot sâmbătă după-amiază. El a intrat în apă şi a fost la un pas să se înece, fiind salvat. Bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Bărbatul este bunicul adolescentului dispărut, ei fiind din Piatra Neamţ.

Plaja de la Vadu nu are destinaţie turistică şi nici serviciu de salvamar.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.