Un număr de 12 elevi cu media 10,00 la admiterea în clasa a IX - a au optat pentru licee din alte localităţi decât cele unde au absolvit şcoala generală, opt dintre ei fiind admişi la licee din Bucureşti, potrivit statisticilor Ministerului Educaţiei Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din totalul celor 174 de absolvenţi cu media de admitere 10, 12 au optat pentru un liceu din altă localitate decât aceea unde au terminat clasa a VIII-a. Astfel, opt dintre ei au foat admişi la licee din Bucureşti.

Patru  absolvenţi cu media generală 10 din Giurgiu, Ilfov,  Teleorman  şi Vrancea au fost admişi la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti.  Alţi doi elevi din Teleorman au fost admişi la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" , iar doi din judeţul Giurgiu au optat pentru Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr," respectiv pentru Colegiul "Grigore Moisil".

Alţi doi elevi, unul din judeţul Iaşi şi altul din Maramureş, au fost admişi cu media 10 la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj. Un alt absolvent cu media generală 10 din Ilfov a optat pentru Colegiul Naţional "A.I.Cuza" din Ploieşti, iar un altul din Neamţ a optat pentru Colegiul Naţional Iaşi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.