Administratorul special al RADET, RomInsolv, a anunţat amânarea adunării creditorilor, programată pentru luni, pentru ”o dată ce va fi comunicată ulterior”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET.

Regia programase pentru luni o adunare a creditorilor, dar RomInsolv a anunţat că aceasta a fost amânată până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring, a atras atenţia că RADET nu are un plan viabil de ieşire din criză.

”Asta înseamnă că, la doi ani de la intrarea în insolvenţă, RADET nu are un plan de ieşire din criză. Deşi a fost depus de acum un an, planul elaborat de Rominsolv este neviabil, nu are precizate sursele de finanţare şi, din acest motiv, nu poate fi pus în practică”, a scris Wring pe pagina sa de Facebook.

Ea a atras atenţia că primarul Gabriela Firea nu caută o soluţie la problemele apărute în ultima perioadă, iar RADET poate intra oricând în colaps.

”În loc să caute o soluţie la problemele semnalate, Gabriela Firea preferă să tragă de timp şi speră ca iarna să fie cât mai blândă. Însă această lipsă de acţiune şi această lipsă de responsabilitate îi vor costa enorm pe bucureşteni. RADET poate oricând să intre în colaps din punct de vedere tehnic, dar, la fel de bine, poate să intre în colaps şi din punct de vedere juridic”, a mai scris Wring.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.