Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, susţine că Executivul ar trebuie să respecte Planul de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) în forma negociată deja cu Comisia Europeană. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut renegocierea capitolului dedicat pensiilor din PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adina Vălean a fost întrebată, luni, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, despre posibilitatea renegocierii PNRR şi a afirmat: ”La Transporturi nu am auzit acest aspect pus pe agendă. S-a muncit mult, şi cu consultanţa Comisiei Europene, tocmai ca planul să fie unul solid. Aş spune clar că nu are absolut niciun rost...”. 
 
Comisarul european a adăugat că ”orice plan e perfectibil, dar cel mai bun este planul pe care îl ai şi de care te ţii”. 
 
”Sigur, suntem într-un nou context şi dacă în alte sectoare este necesar să se facă o ajustare, Comisia Europeană este dispusă să discute. În ceea ce mă priveşte, pentru Transporturi, planul pe care îl ai este cel mai bun plan. Trebuie să fii consecvent”, a adăugat Adina Vălean. 
 
În repetate rânduri, ministrul Muncii, Marius Budăi, a cerut renegocierea capitolului dedicat pensiilor din PNRR. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.