Activitatea cu publicul la ghişeele de depunere a documentelor pentru înmatricularea vehiculelor din Sibiu şi Mediaş va fi suspendată, timp de câteva zile, după ce şase angajaţi ai Serviciului de Înmatriculări au fost confirmaţi cu COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Sibiu, joi şi vineri va fi suspendată activitatea cu publicul pentru depuneri de documente necesare înmatriculării vehiculelor.

Persoanele programate în cele două zile îşi pot depune documentele săptămâna viitoare - miercuri, 26 ianuarie, şi joi, 27 ianuarie, în intervalul orar 8:30-18:00, cu dovada programării într-una din cele două zile în care este suspendată activitatea.

Totodată, se suspendă activitatea şi la centrul secundar din Mediaş pentru activităţile de primiri documente în vederea înmatriculării în zilele de joi, 20 ianuarie, marţi, 25 ianuarie, şi joi, 27 ianuarie. Activitatea centrului va fi reluată începând din 1 februarie, conform programului stabilit.

"Măsura a fost decisă urmare a rezultatelor testării periodice a personalului SPCRPCIV Sibiu. La ultima testare efectuată, au fost confirmate pozitiv cu infecţia SARS-CoV-2 şase persoane din angajaţii care desfăşoară activităţi cu publicul la ghişeu", a precizat Prefectura Sibiu.

Conform sursei citate, activitatea de eliberare a autorizaţiilor de circulaţie provizorie se desfăşoară în program normal, conform programărilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.