Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu au prins în flagrant mai multe persoane care ardeau cabluri electrice la Sinteşti, judeţul Ilfov. Peste 360 de kilograme de cabluri au fost confiscate şi a fost dată o amendă de 10.000 de lei pentru arderea deşeurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 360 de kg de cabluri care urmau să fie incinerate, la Sinteşti – Ilfov, au fost confiscate de comisarii GNM, în timpul descinderii din această seară. Din păcate, politica de a negocia cu contravenienţii nu a dat rezultate şi activităţile prin care se poluează mediul au continuat şi în ultimele luni...”, a anunţat, sâmbătă seară, Garda de Mediu, pe pagina de Facebook.  

Sursa citată a precizat că mai multe persoane fizice au fost prinse în flagrant.  

”Prinşi în timp ce incendiau o parte din ”marfă”, pe domeniul public, făptaşii (persoane fizice) au primit şi o amendă de 10.000 lei pentru arderea deşeurilor”, a mai transmis GNM.  

Cineva a comentat la postarea comisarilor că arderile continuă, iar ”mirosul e insuportabil în sudul Bucureştiului”.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.