Zeci de comisari ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) participă vineri dimineaţă la o acţiune de control la comercianţii din centrele Dragonul Roşu şi Mega Shop.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform primelor informaţii furnizate de reprezentanţii instituţiei, este o acţiune amplă şi au fost deja decise numeroase opriri ale activităţii comercianţilor.
Imagini transmise de ANPC de la controlul într-o zonă în care erau păstrate alimente şi era preparată mâncare arată ustensile necorespunzătoare sau neigienizate, frigidere cu chedere murdare, priduse fără date de expirare şi neetichetate.
 
 
La acţiune participă aproximativ 80 de comisari ANPC.
Precendetele controale la comerciaţii din complezul Dragonul Roşu s-au soldat cu amenzi, cu retrageri de produse, cel mai adesea pentru că erau periculoase sau contrafăcute.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.