Un accident feroviar a avut loc duminică seară, la trecerea la nivel cu calea ferată în localitatea Urseni, de lângă Timişoara. O maşină în care se aflau şoferul şi o femeie a traversat calea ferată şi a fost surprinsă de trenul care circula şi transporta 60 de persoane. În urma impactului, şoferul maţinii şi pasagera au fpst răniţi. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc duminică seară, în judul orei 17.25, în localitatea Urseni.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD. În accident a fost implicat trenul R 9621, Timişoara-Lugoj, şi un autoturism în care se aflau 2 persoane. În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanţă de aproximativ 100 m, oprindu-se într-un cap de pod, iar o persoană din autoturism (sex feminin) a rămas încarcerată. Echipajele de descarcerare au extras victima, în stare de conştienţă, cu politraumatisme, şi a predat-o unui echipaj medical. Ambele persoane din autoturism au fost transportate la spital”, transmite ISU Timiş.

În tren se aflau 60 de persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat, în vârstă de 65 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592D dinspre Urseni spre Timişoara, iar la trecerea la nivel cu cale ferată a fost surprins şi accidentat de un tren de călători, care se deplasa dinspre Lugoj spre Timişoara. În urma impactului, conducătorul auto şi o femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autovehicul, au fost răniţi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ Timiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.