Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri. Te bucuri de vreme calda, dar fara sa iti faci griji legate de canicula, natura revine la viata, iar gecile groase si bocancii se inlocuiesc cu piese mai usoare, precum gecile de blugi, tricourile si balerinii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cand vine vorba de outfit-uri de vara, exista o multime de variante din care poti alege. Vremea este permisiva, asa ca ai o paleta larga de haine pe care le poti purta in lunile primaverii.

Daca nu vrei sa pierzi prea mult atunci cand iti alcatuiesti outfiturile de vara, atunci exista varianta pieselor vestimentare basic. Acestea sunt usor de asortat, usor de intretinut, dar si simplu de achizitionat. Le vei gasi atat in magazine online, cat si in magazinele fizice, la preturi diverse, pentru toate bugetele.

Iata cum alegi corect piesele vestimentare basic de vara:

Tricoul din bumbac

Tricoul din bumbac este o piesa perfecta pentru vara. De ce? Se poate purta ca atare in zilele foarte calduroase, cand temperaturile depasesc 20 de grade Celsius, dar si impreuna cu geci sau cardigane in zilele ceva mai racoroase.

Cum alegi corect tricourile de bumbac? In primul rand, pentru a le asorta usor, trebuie sa identifici ce culori se potrivesc garderobei tale. Poate folosesti majoritar nuante pastel ori poate preferi negru. Opteaza pentru acele culori care se vor potrivi cu cat mai multe haine pe care le ai deja.

Mai apoi, pentru un outfit comod, tricourile trebuie sa fie din bumbac de calitate, care nu a fost amestecat cu alte materiale sintetice in procesul de fabricatie.

La capitolul fitting, alege un tricou nu foarte stramt, care sa nu stea extrem de mulat pe corp. Astfel, vei avea libertate de miscare intreaga zi.

Incaltamintea comoda

Atunci cand alegi incaltamintea pentru vara, trebuie sa optezi nu numai pentru modele care se asorteaza usor, ci si pentru modele care iti ofera confort. Printre cele mai comode si usor de asortat tipuri de incaltaminte se numara balerinii, espadrilele si tenisii. Pe modlet.ro gasesti espadrile casual de dama pe care le poti asorta la o multime de tinute.

Incaltamintea pentru care optezi nu trebuie sa fie nici prea larga, nici prea stramta. Desi exista tentatia de a opta pentru modele care nu ti se potrivesc perfect atunci cand design-ul este pe placul tau, este o idee buna sa nu faci asta. Ca sa te poti misca in voie si sa nu ai niciun disconfort atunci cand iesi la plimbare, mergi la cumparaturi sau ai o intalnire de afaceri, incaltamintea comoda este un must.

Geaca de blugi

Vara este sezonul perfect pentru a purta geaca de blugi. O poti asorta cu alte piese din denim, cu rochii, fuste, balerini sau tenisi. Ca sa alegi un model usor de purtat si asortat, opteaza pentru denim gros, care sa reziste ani in sir. La capitolul culoare, modelele uni, albastre sau negre castiga detasat, deoarece le vei putea purta cu o multitudine de alte culori.

Ca sa alegi corect piesele vestimentare basic tine cont atat de culoare si material, cat si de cat de confortabil te simti atunci cand le porti. Spor la shopping!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.