Bild neagă că s-ar fi ajuns la vreun acord între fundaşul stânga francez Lucas Hernandez şi Paris Saint-Germain şi susţine că jucătorul şi-ar putea prelungi contractul cu Bayern Munchen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce L'Equipe a relatat joi că s-a ajuns la un acord între Lucas Hernandez şi PSG, presa germană Bild a negat vineri orice contact. De fapt, câştigătorul Cupei Mondiale FIFA 2018, în vârstă de 27 de ani, ar fi mai aproape de a-şi prelungi şederea în Bavaria după ce contractul său expiră în 2024.

Dacă l-ar lăsa pe internaţionalul francez (33 de selecţii) să plece în această vară, bavarezii ar rămâne fără bani, după ce au plătit o sumă record de 80 de milioane de euro pentru serviciile sale în vara lui 2019.

Fostul jucător al lui Atlético Madrid tocmai a revenit la antrenamente după ce a suferit o rupturp de ligament încrucişat al genunchiului în timpul Cupei Mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.