Art&Craft Design, companie lider de piaţă pe segmentul de cadouri şi suveniruri româneşti, estimează un impact procentual de aproximativ 3% din vânzări în anul 2023, pentru produsele regionale specifice colecţiei Happy Traveller Romania, lansată recent în magazinele brandului din Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Iaşi, Suceava şi Bacău şi disponibile de asemenea şi online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colecţia Happy Traveller Romania a fost gândită pentru a le crea clienţilor, turişti, o mai puternică conexiune cu zonele vizitate, produsele regionale fiind diferenţiate, datorită peisajului urban ales pentru fiecare zonă. Prin îmbinarea culorilor oraşelor cu cele ale naturii, colecţia Happy Traveller Romania oferă, pe lângă utilitatea produsului, o viziune modernă şi unică a României.

Potenţialul real al gamei Happy Traveller Romania urmează să fie atins în câţiva ani, având la bază un concept care a creat o ofertă ce include peste 100 de tipuri de suveniruri autentice şi deosebite cu caracter regional, marca Art&Craft, destinate nostalgicilor români sau străini, care îşi doresc să aibă o amintire a unor locuri cu semnificaţie personală.

Principalul motiv pentru care un turist îşi doreşte un suvenir este acela de a reface emoţia şi bucuria pe care le-a trăit în timpul unei vacanţe. În fiecare desen pe care colecţia Happy Traveller o aduce în faţa clienţilor, rememorăm imaginea locului, senzaţia de libertate şi relaxare pe care aceştia au trăit-o în vacanţă. Mesaje pozitive, culori pastelate şi perspective bine alese reconstruiesc momentul călătoriei în sufletul celui care alege un obiect din această gamă. Am ales dintre locurile României, oraşele Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Iaşi, Suceava şi Bacău, unde se pot achiziţiona deja aceste produse, atât pentru notorietatea lor pe harta turistică, cât şi pentru că am găsit deschiderea partenerilor spre a adăuga ceva nou în oferta lor”, declară Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design.

Colecţia Happy Traveller este într-o continuă expansiune, iar dintre produsele dezvoltate, unele au imagini din oraşele cele mai cunoscute şi vizitate din România, precum Bucureşti, Cluj-Napoca sau Sibiu, iar altele conţin simboluri româneşti. Majoritatea produselor din colecţiile Art&Craft spun povestea României ca ţară, iar produsele regionale completează această imagine.

Fie că este vorba de o sacoşă cu vedere panoramică a oraşului Cluj sau de o cană cu un apus deosebit văzut din Sibiu, produsele specifice colecţiei regionale Happy Traveller Romania vor păstra mereu vie amintirea unei călătorii de neuitat.

Încercăm mereu să vedem România ca ansamblu, însă pentru că avem un teritoriu vast, este dificil pentru un turist să străbată toată ţara într-o vacanţă. Această colecţie a oraşelor sau regiunilor este dedicată celor care pot identifica o zonă, astfel încât să poată povesti istoria acelui loc prietenilor şi familiei. Conexiunea emoţională dintre vizitator şi loc este ceea ce noi dorim să transmitem. Suntem într-un parcurs, care a început acum douăzeci de ani şi continuă, la fel ca orice călătorie, pas cu pas. Credem că impactul procentual al colecţiei va fi de 2-3% din vânzări anul acesta, dar potenţialul real se va atinge în câţiva ani”, spune Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design.

Produsele comandate pe www.artandcraft.ro pot fi livrate oriunde în ţară, dar şi în străinătate. Comenzile din online sunt onorate în cel mult 48 de ore de la plasare, excepţie făcând weekend-urile când toate comenzile primite vineri, după ora 15.00, până duminica, intră în procesare luni.

Despre Art&Craft

Art&Craft Design este o companie lider de piaţă în zona de cadouri şi suveniruri româneşti, cu o ofertă care porneşte de la produsele autentice de artă tradiţională şi continuă cu mărci proprii cu design românesc. Reţeaua de magazine de suveniruri Art&Craft Design este prezentă în toate aeroporturile internaţionale din România prin magazine individuale, dar şi prin puncte de distribuţie. Primul magazin Art&Craft a fost deschis în februarie 2003, pe aeroportul Otopeni din Bucureşti. Pe lângă reţeaua de magazine din aeroporturi, Art&Craft se concentrează şi pe segmentul corporate, către care livrează cadouri pentru angajaţi sau parteneri.

Strategia companiei a vizat extinderea businessului prin deschiderea primei Cafenele pe aeroportul Târgu-Mureş. De asemenea, Art&Craft a deschis un magazin pe aeroportul din Cluj, fiind prima extindere de acest tip din ultimii trei ani.

Colecţiile Art&Craft includ produse fabricate în toată lumea, începând cu plaiurile româneşti, după concepte ale designerilor români. Obiectele handmade unicat, alese cu grijă de membrii echipe, precum şi gusturile delicate – datorate celor mai fine ciocolate, trufe şi fursecuri plămădite pe bază de reţete tradiţionale din România, transformă afacerea Art&Craft într-o misiune de poveste, cu gândul de a readuce în prim plan cadourile cu ştaif şi de a rămâne împreună în timp, conectaţi la rădăcini, indiferent de schimbările care apar, inevitabil, odată cu modernizarea.

Magazinele şi brand corner-urile Art&Craft pot fi găsite pe aeroporturile internaţionale din Otopeni, Sibiu, Târgu Mureş, Iasi, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Bacău, Suceava, după zona de control de securitate (în zona duty-free).  Produsele Art&Craft pot fi găsite şi pe www.artandcraft.ro, cât şi pe pagina de Facebook si Instagram RomanianArt&Craft.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.